fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Прикарпатські енергетики "вішатимуть" кандидатів, які безплатно обклеюють електроопори рекламою, на спеціальний стовп ганьби

Прикарпатські енергетики "вішатимуть" кандидатів, які безплатно обклеюють електроопори рекламою, на спеціальний стовп ганьби

Політика 16:22, 22.09, 2014

"Прикарпаттяобленерго" запропонувало політичним партіям і кандидатам на дострокових виборах до парламенту розміщувати свою агітацію на електроопорах за плату. Отримані від політиків гроші енергетики перерахують на потреби армії. Втім, жодна політсила чи кандидат у Івано-Франківську угод з підприємством ще не уклав, а стовпи вже цвітуть від політичної агітації.

Як повідомили КУРСу в "Прикарпаттяобленерго", вартість розміщення політичної агітації на одній електроопорі впродовж місяця – 10 грн з ПДВ. Листи з пропозиціями були надіслані партійним організаціям і кандидатам у минулу п'ятницю. Отримані кошти енергетики обіцяють передати на потреби української армії. Втім, відповідей від політиків підприємство не отримало. 

Натомість, вже у суботу вночі практично всі електроопори в Івано-Франківську були обклеєні портретами висуванця від "Свободи" по округу №83 Андрія Грималюка. На агітках кандидат дякує мешканцям міста за допомогу армії. 

У "Прикарпаттяобленерго" наполегливо просять кандидатів, які мають бажання рекламуватися на електроопорах, укласти угоди і допомогти армії на ділі. В іншому разі, застерігають енергетики, для таких політиків буде виділено спеціальний "стовп ганьби". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: