fbpx

Прикарпатський нардеп Юрій Соловей звільнив помічника-наркоділка

Політика 18:16, 01.09, 2015

Народний депутат Юрій Соловей підтвердив, що його помічник-консультант Григорій Радиш має проблеми із законом, і звільнив його.

"Про те, що Григорій Радиш має проблеми із законом, я дізнався в п’ятницю, 28 серпня 2015 року. Перевіривши цю інформацію, в той же день підготував звернення на голову апарату парламенту про звільнення Радиша, який дійсно раніше був моїм консультантом на громадських засадах. Документ було зареєстровано в апараті парламенту вчора, 31.08, у понеділок. Проти Радиша дійсно почато кримінальне провадження", – написав Юрій Соловей у Facebook.

Як повідомляв КУРС, співробітники управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з головним управлінням по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю МВС заблокували злочинну діяльність міжнародної організованої групи наркоділків.

Зловмисники створили дві потужні лабораторії в Івано-Франківській та Черкаській областях для продажу наркотиків як в Україні, так і в країнах ЄС. Вони вирощували марихуану методом гідропоніки, намагаючись селекціонувати більш потужні сорти.

Пізніше у ЗМІ з’явилася інформація, що організатором нарколабораторій  є помічник-консультант народного депутата Юрія Солов’я – Радиш Григорій Григорович.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: