fbpx

"Реінкарнація" і марафет: яу у Вигоді готуються до виїзної сесії обласної ради. ФОТО

Суспільство 11:38, 19.10, 2016

Через два дні, у п'ятницю, 21 жовтня, в селищі Вигода Долинського району відбудеться "лісова" сесія Івано-Франківської обласної ради.

Як до такої події готується Вигода, в мережі показав депутат обласної ради Ігор Дебенко.

Зважаючи на практику місцевої влади напружуватися перед візитом очільників області, він пропонує всі сесії обласної ради проводити як виїзні. 

"Мабуть, обласній раді слід взяти взяти за практику та робити кожне сесійне засідання виїзним. І чим далі від обласного центру, тим лише краще", – пише він.

Як показує практика, коментує свої фото з Вигоди Ігор Дебенко, приїзд депутатського корпусу – хороший стимул для місцевих очільників. Об'єкти соціальної сфери, місцеві будинки культури, немов за помахом чарівної палички, вмить реінкарнуються. Знаходяться і кошти, яких до того чомусь хронічно не вистачало в бюджеті, зазначає він. І як приклад згадує Матеївці Коломийського району, коли плитку докладали навіть у день сесії.

"А от як готується до сесійного засідання Вигода. Вже в п'ятницю спільно з колегами там розглядатимемо питання розвитку лісового господарства, його теперішнього стану та незаконної вирубки. Сьогодні ж тут кипить робота і, впевнений, в день сесії ми Будинок культури не впізнаємо, – іронізує депутат. – Спостерігаючи за цим, мимоволі ловлю себе на думці: а як же було б добре запровадити практику проведення виїзних колегій облдержадміністрації! Регулярних причому! Тоді, вочевидь, наші діти навчались би у зовнішньо якісно інших школах, наші батьки лікувались у якісно інших приміщеннях лікарень, а всі б ми  відпочивали у будинках культури на зразок вигодського в п'ятницю…"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: