fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • Ростислав Держипільський став першим заступником голови Національної спілки театральних діячів України

Ростислав Держипільський став першим заступником голови Національної спілки театральних діячів України

Культура 09:48, 17.12, 2016

Сьогодні, 16 грудня, у Києві в УНІАН відбулася прес-конференція з нагоди представлення нового керівного складу Національної спілки театральних діячів України та визначення першочергових задач у подальшій діяльності НСТДУ.

На порядку денному: нагальні реформи, яких потребує українська театральна спілка, а саме залучення творчої молоді, ґрантові проекти, створення юридичного підґрунтя для забезпечення захисту регіональних відділень Спілки, активізація роботи НСТДУ спільно з сучасним театральним менеджментом, активізація співпраці з міжнародними інститутами в рамках грантової програми.

У ході прес-конференції нещодавно обраний голова НСТДУ народний артист України Богдан Струтинський представив новий керівний склад Національної спілки театральних діячів України. Першим заступником голови НСТДУ та керівником напряму регіональної політики став директор та художній керівник Івано-Франківського академічного музично-драматичного театру ім. Івана Франка, народний артист України Ростислав Держипільський.

У керівний склад НСТДУ також увійшли: заступник голови НСТДУ – керівник напряму креативних проектів та недержавного театрального сектору Ірма Вітовська; керівник напряму інформаційного забезпечення та зв’язків із громадськістю Олег Вергеліс; керівник напряму експертно-аналітичної діяльності Ганна Веселовська; керівник напряму молодіжної політики та пошуково-експериментального театру Станіслав Жирков.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: