fbpx

Розшук викраденої 16-річної дівчинки: нові подробиці й орієнтування

Суспільство 12:12, 17.06, 2015

Прикарпатців просять уважніше придивитися до водіїв і власників автомобілів. Особливо це стосується мешканців кількох сіл Городенківського та Коломийського районів, де ймовірно бачили авто викрадачів.

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив Семен Мукогоренко. 

1

"Шановні громадяни, придивіться уважніше до односельчан, і навіть сусідів. Зверніть увагу саме на водіїв. Можливо, хтось вже ходить пішки, тому що машину ліквідував. Можливо, хтось перефарбував в інший колір. Зверніть увагу, що через пошкодження автомобіль залишав за собою плями від масла. Також важливо зазначити, що в "Жигулях" працювала тільки одна фара.
Будь-яка інформація допоможе знайти Юлію і повернутися їй до мами, яка, плачучи, вірить в це повернення! Хто володіє хоча б якоюсь інформацією стосовно справи, зверніться, будь ласка, в міліцію  097 534 59 11, або 102.
Не будьте байдужими!! На кону  життя…"  звернувся до спільноти обізнаний чоловік. 

Як повідомили КУРСу в Городенківському райвідділі міліції, наразі у слідства немає якоїсь конретної "зачіпки". Номерних знаків автомобіля ніхто не бачив. Що стосується його кольору, то вночі "металік" часто змінює тон. Станом на четверту добу пошуків міліціонери відпрацювали вже більше десятка версій.

Нагадаємо, востаннє дівчинку бачили близько 01.30 год. уночі на неділю на автодорозі між селами Росохач та Виноград Городенківського району. 

На Прикарпатті викрадену дівчину розшукують 20 пошукових груп, більше 130 правоохоронців.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: