fbpx

Семенишин: Перша проблема – це корупція і хабарництво працівників міліції

Суспільство 18:24, 21.07, 2014

Новопризначений керівник УМВС в Івано-Франківській області Микола Семенишин обіцяє, що основними пріоритетами його роботи буде боротьба з хабарництвом у рядах міліції та кадрові призначення.

Начальник обласної міліції Микола Семенишин назвав основні пріоритети у роботі керівництва УМВС.

"Перша проблема – це корупція і хабарництво працівників міліції. Ми сьогодні провели перемовини з головою ОДА і він сказав, що влада на місцях постарається забезпечити працівників органів внутрішніх справ мінімум паливно-мастильними матеріалами і мінімум тими коштами, які необхідні для створення необхідних умов праці. Ми повинні захистити рядового міліціонера, створити умови і тоді щось від нього вимагати", – сказав він.

За його словами, обласна програма профілактики злочинності взагалі не фінансується.

"Я вважаю, що депутати облради і влада на місцях мають нас почути і створити той мінімум, який би давав мені моральне право запитати міліціонера, чому він належним чином не відреагував, не попередив і не розкрив той чи інший злочин", – додав головний міліціонер області.

Наступним пріоритетом у роботі обласної міліції, обіцяє Семенишин, стане вирішення кадрових проблем. Міліціонери проходитимуть позачергові атестації. При цьому буде врахована думка щодо роботи кожного міліціонера.

"Міліціонер має бути професійно придатний до виконання обов’язків, він має бути патріотично налаштований і має бути порядною людиною. Він не має бути втягнутий у політику, у якісь незрозумілі організації, він має бути міліціонером. І мене дуже дивує, коли люди не придають значення тому, що працівники міліції, на відміну від всіх громадських організацій, клялися, що готові покласти своє життя в разі порушення того чи іншого законодавства", – відзначив Микола Семенишин.

Він сказав, що 19 липня керівники райвідділів здавали залік щодо боєготовності на місцях.

Довідка:

Семенишин Микола Олександрович народився 1969 року на Хмельниччині.

Працює в органах внутрішніх справ з 9 лютого 1990 року.

Більше чотирьох років працював міліціонером патрульно-постової служби у Кам’янець-Подільському. Після того проходив службу міліціонером ізолятора тимчасового тримання, працював дільничним інспектором, оперуповноваженим карного розшуку, був начальником карного розшуку, першим заступником начальника Зарічанського відділу міліції Хмельницького міського відділу УМВС.

У 2000 році закінчив Інститут підготовки управлінських кадрів Національною академією внутрішніх справ України і старшим лейтенантом був призначений начальником Деражнянського райвідділу міліції на Хмельниччині. Протягом 10 років очолював інші райвідділи у Хмельницькій області.

П’ять років був начальником міліції у Кам'янець-Подільському, рік очолював міліцію у Тернополі, звідки у 2010 році пішов на пенсію за вислугою років.

На пенсії працював заступником голови правління ПАТ "СУППР" у Києві.

У 2012 році очолив київське комунальне підприємство "СУППР".

Після Революції гідності ветерани органів внутрішніх справ запропонували повернутися в органи УМВС. Погодився і подав свою кандидатуру на розгляд кадрової комісії УМВС Хмельницької області.

У червні 2014 року призначений в. о. начальника УМВС в Івано-Франківській області.

17 липня 2014 року наказом №13 по особовому складу міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова був призначений на посаду начальника УМВС в Івано-Франківській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: