fbpx

Серед найкращих в проекті "Топ-модель по українськи" двоє франківців

Культура 16:35, 26.02, 2017

Телепроект визначив 30 найкращих в он-лайн кастингу. Наступний етап – визначення переможця.

Серед тридцяти найкращих хлопців та дівчат онлайн-кастингу телепроекту "Топ-модель по українськи" – двоє франківців: Вікторія Лешко та Стас Калужак.

1

"Я відеоблогер, маю свій власний канал (Comedy Boys). Люблю фотографуватись, модельне життя мені до душі. Також я веду дуже активний спосіб життя", – пише про себе 18-річний Стас Калужак. 

Нагадаємо, франківчанка Вікторія Лешко змагається за право взяти участь у новому, четвертому сезоні телевізійного шоу "Супермодель по-українськи".
2
 
"Я з чудовго міста Івано-Франківськ. Студентка, модель (закінчила модельне агентство з дипломом). На цей час працюю викладачем дефіле, переважно в юних моделей. Моє хобі – це фото, я обожнюю фотографувати інших, а ще більше фотографуватись самій. Мені приносить велике задоволення відтворювати зовсім різні образи, і це ніби відкриває мене з іншої сторони. 
 
Можливо, мої параметри ще далеко де ідеал, але, як і всі, я прагну до кращого. Я займаюсь спортом, стараюсь вести здоровий спосіб життя. Донедавна займалась професійно легкою атлетикою, але мала вибирати – чи професійний спорт, чи моделінг, як ви розумієте, вибрала друге, але тіло в тонусі стараюсь підтримувати завжди. Я дуже вірю в те, що на анкеті мій шлях до "Супермодель по-українськи" не закінчиться, я хочу пройти далі і довести, що я дійсно можу і хочу",  розповідає на сайті проекту 17-річна Вікторія Лешко. 
Попереду  фінальний етап онлайн-кастингу. Підтримати учасників можна голосуванням. Фіналісти до 5 березня повинні зняти і представити відеороботи.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: