fbpx

Серед загиблих у ДТП під Варшавою впізнали 45-річну жінку з Долинського району

Суспільство 20:44, 24.07, 2015

Долинянка, мати двох дітей, виявилася серед 5 загиблих в аварії автобуса "Долина – Івано-Франківськ – Варшава". Тривалий час її одну не могли впізнати.

Про це повідомив міський голова міста Долина Володимир Гаразд на своїй сторінці у Фейсбук.

"На жаль, справдились найгірші прогнози: серед загиблих таки виявилась наша землячка з села Солуків (це жінка, особу котрої вчора у консульстві не змогли відразу ідентифікувати). Її ім'я – Чиж Василина, 1970 р.н., мати двох дітей. Глибокі співчуття чоловікові, дітям, усій родині…."  поспівчував він. 

Володимир Гаразд попросив прикарпатців підтримати родину загиблої.

1

Також він поширив офіційну інформацію Посольства України в Республіці Польща щодо постраждалих громадян України у аварії біля міста Гарволін 23 липня.

За офіційною інформацією, наданою Головною повітовою комендатурою поліції в Гарволіні, станом на 24 липня 2015 р. у аварії загинуло 5 осіб (особи встановлені, родини поінформовані).
Із 47 осіб, які на момент аварії знаходились у рейсовому автобусі Долина 
– Варшава, в лікарнях Польщі залишається 16 осіб, з яких 4 – у важкому стані.
Консульськими посадовими особами України в Польщі забезпечено відвідання усіх постраждалих у медичних закладах, під час яких надано консульсько-правову допомогу.
З рідними постраждалих встановлено безпосередній контакт та повідомлено про стан їх здоров’я. 
Генеральні консульства Республіки Польща у Львові та Луцьку надають візове сприяння родинам загиблих та постраждалих осіб з метою їх приїзду до Польщі.

Для отримання додаткової інформації родичі постраждалих громадян України внаслідок ДТП 23.07.2015 р. біля Гарволіна можуть звертатися до Консульського відділу Посольства України в Республіці Польщі за номером телефону (00 48) 698 608 837 або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України за номером (044) 238 16 57.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: