fbpx

Шевченко запропонує свого кандидата на посаду міського голови Івано-Франківська

Політика 20:10, 28.10, 2014

Новообраний нардеп від Івано-Франківська Олександр Шевченко обіцяв невдовзі презентувати команду, яка зможе працювати на громаду міста.

На прес-конференції новообраний нардеп від Івано-Франківська Олександр Шевченко, відповідаючи на запитання журналіста, кого він бачить на посаді міського голови Івано-Франківська, повідомив, що найближчим часом буде презентовано його команду та визначено, хто зможе працювати на громаду міста.

"В найближчі декілька тижнів ми презентуємо команду, – говорить Шевченко. – Ми – це я і мої однодумці в місті Івано-Франківськ. Також будемо радитися з громадою та журналістами".

Також Олександр Шевченко повідомив, що до його команди не зможуть увійти ті, хто служили режиму Януковича, і не важливо, чи були вони після цього на Майдані чи в АТО.

"У команду будуть іти ті люди, які хочуть працювати для громади. Якщо у когось з них був негативний досвід управління, чи, можливо, колись були чиновниками і відповідно служили уряду  Януковича, то таких людей у моїй команді не буде в незалежності від того, де б вони не були – чи на Майдані, чи в АТО",  заявив Шевченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: