fbpx

Скандальний ректор Податкової академії має нерухомість на Франківщині

Суспільство 09:44, 12.07, 2015

Скандальний ректор Податкої академії Петро Мельник, який був обвинувачений у вимаганні хабара у великому розмірі, має земельну ділянку на Івано-Франківщині.

Про це повідомила у соцмережі народний депутат України, перший заступник голови комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Ольга Червакова

Її обурює те, що з Мельника суд зняв всі обвинувачення і закрив крімінальну справу через "відсутність достатньої кількості доказів", що він вимагав хабар 120 тисяч гривень за вступ до Податкової академії. Відповідно, зняли арешт з усього майна, яке включає десятки об'єктів нерухомості.

"Вчора в Ірпінському міському суді було знято всі обвинувачення з колишнього ректора Податкової академії Петра Мельника. Про це повідомляє Ірина Суслова. Кримінальну справу закрили, Мельника визнали невинуватим. Також знято раніше нанесений арешт на майно Мельника, а це – десятки об’єктів нерухомості: квартири, будинки, земельні ділянки у Києві, Ірпені, Івано-Франківщині. Вивилося, що у Мельника був навіть один мільярд доларів Зімбабве. Це майже 3 мільйони американських доларів",  написала нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: