fbpx

Студент ІФНМУ став дипломантом Міжнародної студентської конференції в Ягеллонському університеті в Польщі

Суспільство 18:24, 13.05, 2017

Студент п’ятого курсу Івано-Франківського національного медичного університету Андрій Піжук нещодавно взяв участь у XXV Міжнародній студентській конференції, котра відбувалася в Ягеллонському університеті, Краків, Польща.

Юний науковець презентував результати свого дослідження, виконаного на клініко-біологічній базі ІФНМУ під безпосереднім керівництвом доцента кафедри загальної хірургії Олега Попадюка та за сприяння доцента кафедри патоморфології та судової медицини Віктора Костюка, інформує прес-служба ІФНМУ.

Порівняльне вивчення дезінтоксикаційних властивостей реосорбілакту та розчину фуллерену С60 при гострому отруєнні диклофенаком натрію в експерименті високо оцінило журі конференції. Дослідження здобуло диплом першого ступеня.

"Такі досягнення мотивують не зупинятися, а спонукають до продовження досліджень і впроваджень їх результатів у лікувальну практику, – говорить Андрій Піжук.  Хочу додати, що знання іноземних мов, а зокрема англійської, яка була робочою мовою конференції, відкривають двері і в науку, і у світ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: