fbpx

Сучасний дім на лоні природи - для франківців це реально

Суспільство 11:10, 24.04, 2017

Місто задає свій ритм кожному з його мешканців, що не завжди має позитивний вплив на самопочуття людини. Найбільш дієвим шляхом вирішення цього питання для багатьох людей стало зміна місця проживання.

Оселитись в приміській зоні й обрати помешкання, яке б допомогло уникнути недоліків міста, не позбавляючи себе всіх його благ – мрія чи реальність для іванофранківців?

У пошуках відповіді достатньо проїхати автомобілем декілька хвилин магістраллю Незалежності-Тисменицька. З поміж верхівок берегової зелені видніється житловий комплекс “Паркова Алея”. Саме тут багато сімей уже знайшли свій закуток спокою і відпочинку.

Тихий мікрорайон поблизу берега річки включає декілька будинкових кварталів, які спроектовано і побудовано за принципом екологічності для створення всіх благ для мешканців. Тут немає метушні і шуму міста, а чути лиш голоси природи.

Чисте повітря забезпечується великою кількістю зелених насаджень, а джерельну воду жителі “Паркової алеї” отримують із криниці, яка знаходиться на території масиву. Доповнюють природність мікрорайону охайні тротуарні стежки, добре облаштовані дитячі майданчики та уся необхідна інфраструктура. Все це разом створює умови для комфортного життя.

Адреса офісу:

м. Івано-Франківськ, вул. Євгена Коновальця, 35

Телефони: +38 (0342) 714-000+38 (050) 0714-000+38 (097) 0714-000

www.blago.if.ua

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: