fbpx

Суд покарав прикарпатця громадськими роботами за "незакінчений замах на зґвалтування"

Суспільство 12:06, 28.01, 2015

Болехівський міський суд покарав ґвалтівника, дії якого кваліфікував як "незакінчений замах на зґвалтування", громадськими роботами на 160 годин.

Як ідеться в рішенні суду, обвинувачений запропонував потерпілій вступити з ним в статеві зносини. Коли та відмовила, підсудний взявся погрожувати жертві кухонним ножем. Відтак потягнув її за волосся, наніс кілька ударів по обличчю, порвав одяг. Жінка вирвалася і зателефонувала до знайомої, яка викликала міліцію.

Як йдеться в рішенні суду, ґвалтівник не довів до кінця "свій злочинний намір, направлений на задоволення статевої пристрасті", оскільки до будинку зайшли працівники міліції та припинили протиправні дії обвинуваченого.

Врешті, сторони уклали угоду про примирення, за якою підсудний визнав свою вину, обіцяв відшкодувати потерпілій матеріальну шкоду та погодився на покарання у вигляді громадських робіт на строк 160 годин.

Суд затвердив угоду про примирення, визначив підсудному узгоджене сторонами покарання та зобов’язав його компенсувати державі 1970 гривень за проведення експертиз у кримінальному провадженні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: