fbpx

Суддя Руденко пояснив, звідки взялися статки в його декларації

Суспільство 17:07, 22.03, 2017

Квартиру, яку задекларував суддя Івано-Франківського міського суду Дмитро Руденко, подарував йому батько.

Як писав КУРС, у декларації за 2016 рік Дмитро Руденко вписав квартиру, машину і подарунок вартістю 167 тисяч гривень. У коментарі КУРСУ суддя пояснив, що отримав у подарунок квартиру, яку експерти оцінили у 167 тисяч гривень.

"Задекларований подарунок і квартира – це одне і те саме. Мені цю квартиру подарував батько, він після цього десь через три тижні помер",  пояснив Руденко.

Задекларований автомобіль Мерседес-Бенц S-320 1995 року випуску коштує, каже суддя, дійсно 74 000 гривень.

КУРС писав, що у декларації за 2015 рік у Дмитра Руденка був Мерседес-Бенц С-180 1995 року випуску. Втім у декларації за 2016 рік Руденко не вписав цей автомобіль та не повідомив про припинення права власності на нього. Суддя пояснює, що задекларований минулого року Мерседес-Бенц С-180 1995 року випуску забрала дружина після розлучення.

"Той автомобіль, вказаний у попередній декларації, – це власність дружини. Ми з дружиною розлучилися, тепер живемо окремо і, за правилами заповнення декларації, я показую лише тих членів сім’ї, з якими я проживаю разом. Вона користується тим автомобілем, а я вирішив придбати інший", – розповів Сергій Руденко.

Нагадаємо, до 7 квітня суб’єкти господарювання можуть внести зміни у декларацію.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: