fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Свободівська" фірма за понад 2 мільйони відремонтує історичні вулиці Івано-Франківська – Станіславську і Тринітарську

"Свободівська" фірма за понад 2 мільйони відремонтує історичні вулиці Івано-Франківська – Станіславську і Тринітарську

Суспільство 14:33, 03.05, 2017

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою уклав договори з ТОВ "Елітгарантбуд" на ремонт історичних центральних вулиць Тринітарської та Станіславської.

Про це йдеться на сайті електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Вулицю Тринітарську фірма "Елітгарантбуд" зобов’язалася відремонтувати за 1,148 млн грн, а Станіславську – за 1,049 млн грн.

Фірма-переможець була єдиним учасником допорогових закупівель цих робіт.

За даними системи YouControl, ТОВ "Елітгарантбуд" зареєстроване 3 серпня 2016 року. Його засновником та керівником є Шелист Юрій Петрович – депутат попереднього скликання Тисменицької районної ради від ВО "Свобода".

Відразу після створення фірма "Елітгарантбуд" почала отримувати підряди в управлінні капітального будівництва, департаменті житлово-комунальної політики та благоустрою, департаменті освіти та науки і навіть в департаменті культури Івано-Франківської міської ради.

За даними єдиного веб-порталу використання публічних коштів Е-data, починаючи з серпня минулого року ця фірма отримала з міського бюджету 2 717 680 грн.

Нагадаємо, у лютому міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків похвалився на своїй сторінці у мережі, який вигляд матиме вулиця Тринітарська після ремонту. Фото проекту викликало обурення частини мешканців міста. Передовсім тому, що чи то реконструкцію, чи то реставрацію вулиці ніхто не обговорював з її мешканцями і фахівцями в галузі охорони історичної спадщини.

Раніше департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак заявляв, що у зв'язку з ремонтом Станіславської і Тринітарської центр міста можуть перекрити на півроку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: