fbpx

Сич скликає позачергову сесію обласної ради – на підтримку затриманих "блокадників"

Політика 10:58, 14.03, 2017

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич підписав розпорядження про скликання позачергової сесії.

Про це Олександр Сич повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

“Щойно завершили нараду голів фракцій. Всі порозумілися на тому, що незалежно від того, як буде розвиватися ситуація, обласна рада як вищий представницький орган Прикарпаття повинна відображати настрої і вимоги мешканців краю та забезпечити мир і спокій в області.

Опрацювали підготовлений проект рішення позачергової сесіі та виписаний на основі вимог Прикарпатського штабу визволення учасників блокади ОРДЛО проект Звернення до Президента, парламенту та Уряду України.

Оскільки Прикарпатстький штаб визволення учасників блокади ОРДЛО запланував на 12.00 проведення народного віча, запрошую депутатів обласноі ради приєднатися і в його рамках провести позачергову сесію з єдиним питання порядку денного – Звернення до Президента, Верховної Ради та Уряду України щодо виконання вимог учасників протестних акцій та мирного врегулювання ситуації”,  написав Олександр Сич.

Як повідомляв КУРС, сьогодні вночі кілька активістів і депутатів влаштували нічну акцію з підпалом шин на площі перед ОДА  франківці пікет проігнорували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: