fbpx

Сич заявив, що зацікавлений, аби в облраді не було опозиції

Політика 11:55, 07.12, 2015

Кандидат на посаду голови Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич заявив, що прагнутиме, аби вся рада працювала консолідовано.

Як повідомляв КУРС, голова фракції “Свобода” в обласній раді Олександр Сич став єдиним кандидатом на голову ради.

У своїй промові він привітав присутніх з Днем місцевого самоврядування і побажав підняти його рівень в Україні. Сич коротко розповів біографію: перелічив попередні посади – заступник міського голови, голова облради, народний депутат, віце-прем’єр-міністр, згадав дві вищі освіти.

“Хто працював у попередньому скликанні облради, має чим пишатися. Незалежно він того, яким був режим, нам вдалося добитися, щоб обласна рада була незалежним органом впливу. Ми показували приклад демократії всім головам облрад. Прошу вашої підтримки, а сам обіцяю, як і завжди, бути вірним державі й служити громаді”, – заявив Сич. 

На запитання, кого бачить своїми заступниками, “свободівець” зазначив, що зацікавлений, аби весь склад ради працював консолідовано, щоби не було опозиції. Пообіцяв радитися з найбільшими фракціями і назвати кандидатури, коли до цього дійде час за регламентом. 

Також фракція БПП “Солідарність” озвучила заяву про неприпустимість закулісних ігор при обранні керівного складу облради й нагадала, що саме “Солідарність” є найчисельнішою й навколо неї мала б формуватися більшість. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: