fbpx

Таксисти просять ДАІ відкрити низку вулиць для руху вночі

Суспільство 19:29, 14.09, 2015

Голова Асоціації приватних таксистів Роман Жук запевнив керівництво ДАІ області та Івано-Франківська, що жодних нарікань щодо діяльності працівників Державтоінспекції у таксистів немає.

На зустрічі представників перевізників з керівництвом ДАІ Роман Жук запропонував, щоб на певних вулицях обласного центру з 22-ї години вечора до 6-ї години ранку таксистам дозволили рух, що дасть змогу скоротити шлях перевезення пасажирів і зменшити ціну для громадян. На цю пропозицію керівник Державтоінспекції області полковник міліції Василь Василик відреагував позитивно, проте вирішили спільно звернутися з офіційними листами на розгляд питання комісією з безпеки руху, яка діє при Івано-Франківському міськвиконкомі.

Також прозвучав ряд інших пропозицій. Зокрема, щодо перенесення зупинки громадського транспорту по вул. Миру, оскільки там обмежена оглядовість дороги, що є небезпечно, встановлення дорожніх знаків на певних ділянках дороги чи, навпаки, ліквідації пішохідного переходу. Таксисти також просять посприяти у наданні та визначенні місця для офіційного паркування автомобілів.

Загалом, усі пропозиції та зауваження щодо організації схеми дорожнього руху в обласному центрі Василь Василик визнав слушними.

"Ці пропозиції заслуговують уваги і позивного прийняття рішення, оскільки прозвучали від професійних водіїв, які постійно їздять і з практичної точки зору оцінюють транспортний рух, і є доцільними у переважній більшості та сприяють його удосконаленню", – зазначив Василик.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: