fbpx

Понад 600 учасників: на старт третього франківського півмарафону вийдуть команди США, Польщі та Молдови

Стиль життя 13:35, 22.09, 2016

25 вересня в Івано-Франківську пройде третій Frankivsk Half Marathon`2016.

До цьогорічного півмарафону команда "Теплого міста" і "Франківського півмарафону" готувалася сама і готувала франківців упродовж усього літа. 

Для охочих випробувати себе у франківському Півмарафоні-2016 відбулося близько сотні відкритих тренувань. В якості підготовчих і промозабігів у Франківську провели "Кольоровий забіг", участь у якому взяли 150 учасників, та "Нічний забіг", який зібрав близько півсотні бігунів. П’ять лекторіїв з підготовки до півмарафону провели для франківців відомі спортсмени-легкоатлети, авторитети у світі спорту. 

"Приходили люди зовсім не підготовлені, а на звершення програми занять могли подолати дві години безперервного бігу. Я дуже задоволений результатами, думаю, що учасники півмарафону зможуть без проблем подолати дистанцію і отримати задоволення", – розповів Володимир, тренер з кардіозанять, який проводив відкриті заняття.  

За його словами, під час тренувань виокремилася група постійних бігунів  близько 20 чоловік, які стартуватимуть у півмарафоні. 

На участь у Півмарафоні на сьогоднішній день зареєструвалися понад 600 бігунів. Окрім команд та учасників з різних міст України  а це Львів, Одеса, Харків, Біла Церква та інші, на старт вийдуть команди з-за кордону. Чекають бігунів зі США, Польщі та Молдови.

Франківцям слід зареструватися на участь у Півмарафоні в суботу, 24 вересня, повідомили організатори. Стартовий пакет учасника можна буде отримати на Вічевому майдані з 12.00 до 19.00 (паспорт, медична довідка для забігу на 21 км). Реєстрація продовжиться і 25 вересня, в день півмарафону, з 8.00  також на Вічевому майдані. 

Цьогорічний біговий маршрут  21.027 км пролягатиме центральною частиною міста, довкола міського озера та частково парком. По маршруту будуть забезпечені медпункти, пункти гідратації та харчування. Медичну частину забезпечує Мальтійська служба допомоги.

В програмі Півмарафону дистанції 5, 10 та 21 км, а також естафета і корпоративні забіги. Участь в естафеті можуть брати всі охочі.

На фініші учасників півмарафону чекає "Борщик-паті" від мальтійців. 

Організатори півмарафону цьогоріч вперше підготували медалі для переможців

А також лотерею для глядачів. По завершенні півмарафону вони мають намір влаштувати конкурс плакатів від груп підтримки та нагородити найактивніших фанів. 

"Хочемо, щоби франківський Півмарафон став святом для всього міста",  відзначили організатори. 

1

Слідкуйте за сторінкою Франківського півмарафону у Фейсбук. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: