fbpx

Трирічна Софійка з Прикарпаття лежить в комі – терміново потребує коштів на лікування

Суспільство 16:40, 03.08, 2017

Ще минулого року Софійка Верней була звичайною щасливою дитиною – усміхалася, декламувала віршики, раділа життю. Всього за рік це кардинально змінилося – зараз вона уже восьмий місяць лежить без свідомості. Коли Софійці було півтора року, в неї виявили аномалію судин головного мозку – аневризму, яку потрібно було оперувати.

Після двох операцій у Києві дитині стало гірше – Софійка перестала говорити, ходити, їй було важко навіть сидіти. Хвороба прогресувала, і лікарям довелося зробити ще одну операцію  шунтування. Операція пройшла вдало, але через особливості судинок у Софійки стався інсульт і дитина впала в кому. Стан дитини був надзвичайно важкий  лікарі щодень боролися за її життя, дитина місяцями була в комі. Вона продовжує боротися. 

Прогнози лікарів залишаються невтішними  вони кажуть, що мозок сильно постраждав і ці зміни незворотні. Надію дає польський професор Ян Талар, який пропонує свій метод лікування і запрошує на реабілітацію у жовтні цього року.

Лікування у польскій клініці дороговартісне  за 2 місяці доведеться заплатити 12 000 доларів. Таких грошей у родини немає. Тому вони просять всіх небайдужих допомогти зібрати кошти і дати Софійці шанс. 

Реквізити для допомоги: 
рахунок Приватбанку – 5168 7573 2857 7194 (мама – Верней Ілона Василівна)
тел. 0990929848

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: