fbpx

Цього року у Франківську запланували капремонт майже на 40 вулицях

Суспільство 12:55, 21.02, 2017

На капітальний ремонт доріг у 2017 році в Івано-Франківську передбачили 77,5 мільйонів гривень.

Про це на оперативній нараді повідомив начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак.

Зокрема, 16 млн грн планують витратити на чотири об’єкти: на з’єднання вулиць від Бельведерської до Панаса Мирного – 10 млн грн, вул. 24 Серпня – 2 млн грн, вул. Стуса (від вул. Миколайчука до вул. 24 Серпня) – 2 млн грн, вул. Гурика (від Південного бульвару до Ленкавського) з виїздом на Набережну – 2 млн грн.

На вулицю Челюскінців заплановане фінансування у розмірі 300 тис. грн, вул. Княгинин  5 млн грн, вул. Незалежності  2,150 млн грн, вул. Промислова – 700 тис. грн.

На експертизі перебуває проект на ремонт вул. Індустріальної (від вул. Шухевичів до обленерго) та паралельної вул. Ольги Басараб, на яку передбачено 900 тис. грн.

Пройшов експертизу проект реконструкції вулиці Молодіжної, на яку передбачено 1,6 млн грн.

У ремонт вул. Кривоноса плануюь вкласти 900 тис. грн, вул. Ясінських – 800 тис. грн, вул. Крайківського – 1,9 млн грн, вул. Левинського – 1,1 млн грн, вул. Реміснича (з’єднання Хоткевича і Миру) – 1,75 млн грн, вул. Сухомлинського (від Довженка до Дорошенка – 2 млн грн).

На ремонт вул. Галицької (від вул. Хіміків до Калуського шосе) заклали у бюджет 1,6 млн грн, вул. Паркової (дворова територія дитячої поліклініки) – 1,750 млн грн, вул. Сніжної (біля поліклініки на Довгій) – 1,3 млн грн, вул. Вовчинецької (від Сагайдачного до Оборонної ) – 2,940 млн грн, вул. Дорошенка (від Сухомлинського до Довженка) – 1,750 млн грн, вул. Республіканської – 1,7 млн грн.

Також планують відремонтувати тунель на вул. Максимовича за 900 тис. грн, а вул. Дучимінську (з’єднання вулиць Миру і Вовчинецької) – за 1,7 млн грн та шляхопровід на вулиці Незалежності (від Залізничної до Йосипа Сліпого) – за 3 млн грн.

Крім того, цього року запланована реконструкція перехрестя Івасюка – Незалежності – Микитинецької за 2,5 млн грн, завершення реконструкції перехрестя Вовчинецька – Привокзальна, на яку передбачено 850 тис. грн, та реконструкція перехрестя у районі вулиць Галицької – Горбачевського – Калуське шосе за 2 млн грн.

За словами Романа Галіпчака, на цей рік запланували також капітальний ремонт вулиць Військових ветеранів, Павлика, Коперника, Ушинського, Дорошенка, Київської, Коновальця (від Січових Стрільців до Сахарова) та Берегової (від Довгої до Пулюя), Галицької (від Василіянок до Витвицького).

На наступній оперативній нараді комунальники мають розповісти про плани на поточний ремонт доріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: