fbpx

У Богородчанському районі затримали п'яного викрадача автомобіля

Суспільство 19:19, 24.06, 2016

​Працівники дорожньо-патрульної служби наздоганяли ВАЗ 2107, який не зупинився на їхню вимогу, а відтак виявилося, що за кермом машини був нетверезий угонщик.

Автомобіль, що близько опівночі їхав на великій швидкості, помітили інспектори взводу дорожньо-патрульної служби ГУНП в Івано-Франківській області під час профілактичного відпрацювання території Богородчанського району, передає Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

Вимогу поліцейських зупинитися його водій проігнорував та додав швидкості. Утікаючи від поліцейських, неподалік села Підгір’я він не впорався з керуванням – авто занесло і машина зупинилася. Після цього молодик вискочив з "Жигулів" і спробував утекти. Утім працівники поліції наздогнали його та викликали слідчо-оперативну групу Богородчанського відділення поліції.

Затриманим виявився 21-річний раніше судимий за крадіжки мешканець сусіднього села. Він напідпитку скористався тим, що господар машини залишив її на власному подвір’ї незачиненою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). За скоєне йому загрожує покарання позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Затриманому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: