fbpx

У будинку директора ІФРЦОЯО Томенчука слідчі нічого не знайшли. ВІДЕО

Суспільство 10:25, 17.09, 2015

У будинку директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдана Томенчука завершився обшук. Слідчі з Києва намагалися знайти гроші та підроблені документи.

Про це на місці обшуку повідомив Богдан Томенчук.

Нагадаємо, близько шостої години ранку у будинку директора ІФРЦОЯО Богдана Томенчука п'ятеро слідчих з Києва намагалися знайти  гроші та підроблені документи.

На обшук слідчі прийшли зі своїми понятими. Чиновник наполіг на присутності сусідів під час обшуку. 
 

Товариство, поняті прийшли зі слідчим, я наполіг на присутності своїх сусідів. Дякую всім за дуже потрібну мені підтримку…

Posted by Богдан Томенчук on 16 вересня 2015 р.

Підтримати Богдана Томенчука під стіни його будинку прийшли журналісти, екс-чиновники та активісти. Зокрема, екс-голова Івано-Франківської ОДА Роман Ткач, Віталій Перевізник, Іван Маруняк.

Роман Ткач приїхав до будинку Томенчука одразу після отримання смс-повідомлення. Приїхав, щоб підтримати свого товариша та хорошого спеціаліста-освітянина.

"Що зараз відбувається, важко сказати, – говорить Роман Ткач.  Я тут, бо знаю Богдана Томенчука багато років, він мій товариш. Я знаю, що він зробив для освіти. Для мене Богдан Томенчук висококласний спеціаліст-освітянин, він знає, що зробити з нашою освітою".

Posted by Сергій Борис on 17 вересня 2015 р.

Наразі невідомо, на підставі яких документів здійснюється обшук. Також адвокат Богдана Томенчука заявив про порушення права його клієнта на захист.

"Кожна людина має право на судовий захист під час слідчих дій, невідомо, на підставі яких документів здійснюється обшук, адвокатів у приміщення не допустили.Таким чином порушили право моїх клієнтів на захист, – говорить адвокат. – Мої намагання зайти у приміщення завершились нічим". 

 

Posted by Сергій Борис on 17 вересня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: