fbpx

В Дніпрі водій-порушник вбив двох поліцейських. ВІДЕО

Суспільство 16:14, 25.09, 2016

У Дніпрі водій застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю, яка померла під час операції в лікарні.

Згідно з повідомленням правоохоронців, подія сталася близько 10-ї ранку 25 вересня поблизу автовокзалу.

За попередньою інформацією, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху.

Водій почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди. Також зловмисник викрав у поліцейських запасну обойму з патронами.

Дівчина-патрульний, яку було поранено, померла під час операції в 16-ій клінічній лікарні міста.

Про це повідомив "Українській правді" речник Нацполіції Ярослав Тракало.

За його словами, у дівчини було поранення ноги та ключиці, також куля зачепила легеню.

У вбивстві патрульного поліцейського, яке сталося сьогодні, 25 вересня, у місті Дніпро, підозрюють 33-річного уродженця Російської Федерації Пугачова Олександра Андрійовича.

1

"Розшук цього злочинця триває вже більше року. З моменту початку АТО він переїхав з окупованих територій на мирні землі. Зараз для його пошуку ми задіяли управління поліції у п’яти областях", – повідомив перший заступник глави Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

Наразі відомо, що він народився 6 січня 1983 року у місті Мічурінськ Тамбовської області Російської Федерації. Проживав у місті Торез Донецької області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: