fbpx

У Долинському районі відкрили навчально-виховний комплекс

Суспільство 15:43, 02.09, 2016

В селі Мислівка Долинського району відкрили навчально-виховний комплекс.

На свято Першого дзвоника завітали заступник голови районної державної адміністрації Михайло Дидяк, заступник начальника управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Віталій Олійник.

У закладі подвійне свято, адже школа в цьому році стала навчально-виховним комплексом. То ж на святі присутні дітки, для яких дитячий садок стане другою домівкою.

Вітали юних вихованців та їх наставників заступник голови районної державної адміністрації Михайло Дидяк, заступник начальника управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Віталій Олійник, Шевченківський сільський голова Михайло Мацелюх, лісничий Людвиківського лісництва Михайло Павлик, парох УПЦ КП Святого Дмитрія о.Олег. До вітань долучилися і батьки малят – колишня учениця, молода мама Аліна Ониськів та мама учня першого класу Анна Гачка.

Незабутніми будуть спогади про перші віршовані привітання та пісні у виконанні вихованців комплексу, за яких щиро раділи батьки, дідусі та бабусі, і, звичайно, їхні перші наставники – вчителі та вихователі.

У цей святковий день дітки отримали подарунки від Миколи Миколайовича та Михайла Йосиповича.

Ось і настав урочистий момент – символічну стрічку перерізано і дошкільнята переступили поріг садочка. За ними поспішили за шкільні парти першокласники. І вже впевненішою ходою крокували до школи учні другого, третього та четвертого класів.

Відкриття дошкільної групи – це не тільки загальношкільне свято, а й свято для села Мислівки, свято радості й надії для всіх її мешканців. Коли в селі відкривається навчальний заклад, це означає, що село живе. Без школи немає села.

«Ми з вами повинні робити все можливе, щоб наші діти жили краще, навчались у гарних умовах. Тому спільними зусиллями районної влади, управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації та представників німецької благодійної організації вдалось зробити все для того, щоб першого вересня заклад зустрів своїх перших маленьких вихованців», – зазначила завідувач Мислівського НВК Галина Язвінська.

Сьогодні навчально-виховний заклад – це нове приміщення, збудоване у 2010 році, де на малих вихованців чекають нові яскраві іграшки, сучасні меблі, казкова атмосфера, ігровий майданчик, кваліфікованні викладачі. Батьки можуть бути спокійними – їхні діти в надійних руках, адже енергійні, щирі, завжди усміхнені викладачі школи докладають всіх зусиль, щоб кожній дитині закладу подарувати часточку тепла і любові, дати їм знання та виховати їх українцями з великої букви.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: