fbpx

У франківському "Бастіоні" представляють фотопроект "Тримай книгу"

Культура 20:05, 03.11, 2016

Мандрівний фотопроект, втілений командою франківців, упродовж двох тижнів експонується у фортечній галереї "Бастіон".

Ця виставка – експеримент, наголошують автори фотопроекту. Спроба через об'єктив фотокамери поглянути на те, як виглядає сучасний процес читання, як люди спілкуються з книгами. 

В експозиції 25 фото. Всі виконані в монохромі – в такий спосіб глядачі концентруються на емоції, яку транслює фото. Головний емоційний посил виставки і проекту загалом – показати естетику "справжніх", паперових, книг, яку не замінить читання з електронних носіїв. Так само, як фастфуд не може емоційно замінити натуральну, з любов'ю приготовану їжу. 

Презентація фотопроекту "Тримай книгу" відбулася на мистецькій території Франківська – у реставрованому дворику на Шевченка, 3. Там експозицію влаштували просто на стінах будинків.

Читайте: "Модно ходити не на вечірки, а в бібліотеки – читати і розвиватися": у Франківську відкрили проект "Тримай книгу"

Автори проекту – працівник бібліотеки ІФНМУ Анна-Анастасія Мельничук та фотограф Денис Квасов  розповідали, що бачать виставку мандрівною. Вони хотіли експонувати її у всіх бібліотеках та вишах Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: