fbpx

У Франківську активісти продемонструють, як відбувається "дерибан" місцевого бюджету

Суспільство 06:44, 28.07, 2016

Сьогодні о 10:00 ранку на Вічевому Майдані івано-франківські активісти, члени партнерства “Громадянське суспільство та ЗМІ – за прозорі місцеві бюджети” проведуть публічний перфоманс, присвячений розподілу місцевого бюджету.

В рамках акції активісти наочно продемонструють "дерибан" місцевого бюджету та представлять свої рекомендації для провадження ефективних змін у бюджетній сфері міста.

Зазначимо, що понад місяць тому аналітики ініціативи "Громадянське суспільство та ЗМІ – за прозорі місцеві бюджети" представили рейтинг прозорості, участі та доброчесності структурних підрозділів виконкому Івано-Франківської міської ради, що відповідають за місцевий бюджет.

В рамках рейтингування Івано-Франківськ, поміж десятків інших міст України, зайняв останні позиції рейтингу. Члени ініціативи запропонували до впровадження ефективні реформи бюджетної сфери. В рамках перфомансу активісти планують наочно продемонструвати всі наявні проблеми бюджету міста та ефективні зміни, впровадження яких дасть змогу зробити міський бюджет якомога відкритішим та прозорішим для жителів міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: