fbpx

У Франківську демонтують незаконно встановлений літній майданчик

Суспільство 10:50, 31.07, 2014

Працівники департаменту ЖКГ проводять демонтаж незаконно встановленого літнього майданчика по вулиці Незалежності, 3.

Заплановане франківськими комунальниками знесення літнього майданчика по вулиці Незалежності, 3 розпочалось з більш ніж годинним запізненням. Представники департаменту ЖКГ очікували на власника закладу, котрий обіцяв привезти дозвільні документи на встановлення майданчика. Оскільки власник майданчика не з'явився, комунальники, незважаючи на спротив працівників закладу, розпочали примусовий демонтаж майданчика.

Працівники звинувачують посадових осіб у корупції, мовляв, уже кілька років заклад розташовується на одному і тому ж місці, і до сьогоднішнього дня нікому не заважав. Запевняють, що власник звернувся до суду та намагається оскаржити рішення міськвиконкому щодо знесення майданчика.

Наразі на вантажівку завантажено столи та стільці закладу, після їх транспортування на склад комунальники обіцяють повернутись за іншими речами закладу.

Сьогодні заплановано демонтувати ще два незаконно встановлені літні майданчики.

Нагадаємо, рішення про демонтаж літнього майданчика було прийнято Івано-Франківським міськвиконкомом 4 червня. Згідно з рішенням власнику майданчика надавалось 10 днів на самостійний демонтаж закладу. У разі невиконання рішення департамент ЖКГ повинен провести примусовий демонтаж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: