fbpx

У Франківську, щоб відірвати дітей від планшетів, департамент молоді та спорту працюватиме без літніх відпусток

Суспільство 10:19, 24.05, 2016

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розпорядився подати план-графік проведення спортивних заходів у літній період у різних мікрорайонах міста. Він також зазначив, що в цей час департамент молоді та спорту працюватиме без відпусток.

"Ми вам відпустки не будемо підписувати в літній період, будете відпочивати в інший період", – сказав мер на щовівторковій оперативній нараді.

За словами директора департаменту молоді та спорту міськвиконкому Віталія Матешка, протягом квітня-травня відбувся місячник з реконструкції спортивно-ігрових майданчиків в Івано-Франківську. На балансі міста перебувають 163 майданчики, з них було відремонтовано 63 майданчики.

Частково були відремонтовані 34 майданчики, які знаходяться на балансі управління освіти, 11 майданчиків – на набережних та у парках різних мікрорайонів міста, 18  у густонаселених мікрорайонах.

Є три майданчики, які потребують серйозних капітальних ремонтів.

"Це ігрові майданчики з синтетичним покриттям, в яких давно вийшов термін експлуатації. Це майданчик на території ЗОШ № 28, ЗОШ №18 і на вулиці Парковій-Молодіжній",  сказав Матешко.

Руслан Марцінків зазначив, що майданчики – це добре, але треба, щоб там займалися діти. Тому дав доручення подати йому план-графік спортивних заходів у літній період.

"Не всі батьки мають можливість поїхати на моря, десь відпочити. Якщо будуть такі заходи, відповідно, буде спокійніше. Діти не будуть займатися дурницями. Тим паче сучасних дітей важко витягнути на такі речі, у них є планшети, телефони. Наше завдання їх витягнути з цих процесів",  підсумував міський голова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: