fbpx

В Івано-Франківську курсанта засудили до 5 років за торгівлю марихуаною

Суспільство 14:54, 05.05, 2017

Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі курсанта Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ, якого обвинувачували у зберіганні та продажу наркотиків.

Нагадаємо, 13 березня 2015 року четверо курсантів Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ вирішили придбати марихуану.

Як ідеться у вироку, один з них звернувся до однокурсника з проханням допомогти придбати наркотики, той погодився.

Отримавши від курсантів 600 гривень, підозрюваний на вулиці Івасюка зустрівся зі знайомим, у якого придбав чотири згортки марихуани і передав придбані наркотики курсантам.

На суді обвинувачений курсант свою вину не визнав. Хлопець підтвердив, що отримав від однокурсників 600 гривень, але наркотиків не купляв, а мав за ці гроші викупити зданий у ломбард золотий хрестик. При цьому юнак підтвердив, що користувався номером телефону, роздруківки розмов якого долучені до справи.

Втім, провина курсанта підтверджується показами свідків та результатами експертизи. Зокрема курсант, який передавав обвинуваченому 600 грн, розповів, що за ці гроші він мав придбати для них чотири згортки марихуани.

Суд визнав курсанта винним у придбанні, зберіганні та продажу наркотиків і призначив п’ять років позбавлення волі без конфіскації майна.

Також курсант має сплатити 4242 гривень за проведення експертиз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: