fbpx

У Франківську на БАМі відкрили ЦНАП

Суспільство 20:47, 29.08, 2016

В обласному центрі з’явився ще один територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг у мікрорайоні "БАМ", за адресою вул. Мазепи, 185. Окрім житлово-комунальних послуг, в офісі будуть доступні всі адміністративні процедури, якими опікується ЦНАП Івано-Франківська.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, а також депутати Мар’ян Вагилевич та Сергій Абрам’як урочисто перерізали червону стрічку, інформує прес-служба МВК.

"Це велика подія для всього мікрорайону – відкриття ЦНАП, де мешканці можуть отримати 112 послуг. Нововведеннями стали послуги щодо отримання дозволу на будівництво та введення в експлуатацію чи оформлення паспорта. Зрештою, ми плануємо, що вже з першого листопада тут можна буде оформити закордонний паспорт. Це зменшить кількість черг та знизить соціальну напругу. Важливо, що в одному місці можна буде отримати всі ці послуги. Це європейська практика", – зазначив міський голова.

Офіс облаштовано також і для людей з обмеженими можливостями. Оскільки ЦНАП розташований на третьому поверсі, тож на першому зробили кнопку виклику адміністратора. Також в територіальному підрозділі облаштовано дитячий куточок.

"Це одна з кращих практик місцевого самоврядування, коли адміністративні послуги максимально наближені до громадян. Основна мета – наблизити адміністративні та дозвільно-погоджувальні послуги до громадян, створити інтегровані офіси, в яких можна замовляти не лише публічні послуги, а й послуги комунальних підприємств",  розповів керівник Центру надання адміністративних послуг Івано-Франківська Богдан Питель.

Вже через 2 місяці планується відкриття ще одного територіального підрозділу у мікрорайоні "Каскад", за адресою Івана Павла ІІ, 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: