fbpx

В Івано-Франківській облраді на конкурсі визначать, хто годуватиме суддів

Суспільство 12:37, 10.10, 2014

У підвалі під приміщенням Івано-Франківського міського суду з’явиться заклад громадського харчування.

Управління майна спільної власності територіальних громад області планує на умовах конкурсу передати в оренду для розміщення закладу громадського харчування частину підвальних приміщень по вул. Грюндвальдській, 11 в Івано-Франківську, площею 379 м кв.

Нагадаємо, у цьому приміщенні розташовані Івано-Франківський міський суд, Апеляційний суд області та обласна прокуратура.

Крім того, на конкурс для розміщення закладів громадського харчування виставлять частину приміщення першого поверху Обласного бюро технічної інвентаризації по вул. Бандери, 77, площею 179 м кв.

У Надвірній для розміщення складу Управління майна спільної власності планує виставити на конкурс приміщення, площею 477,405 кв. м у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї.

Перелік приміщень, що передаються в оренду на умовах конкурсу, затвердила комісія обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого та середнього бізнесу. Конкурс планують оголосити після затвердження переліку об’єктів обласною радою.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: