fbpx

У Франківську оголосили конкурс малих грантів на підтримку молодіжних екологічних ініціатив

Суспільство 11:53, 11.07, 2016

Активна молодь та ініціативні групи запрошуються до участі у конкурсі міні-грантів "Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку" для втілення ідей та ініціатив, які спрямовані на захист довкілля на локальному рівні та сприяють сталому розвитку громади.

Організатор конкурсу  Екоцентр та Дніпропетровське відділення НЕЦУ при підтримки німецької громадської організації "DRA e.V." – здійснить фінансову та менторську допомогу у реалізації ідей:
– які вирішують актуальні екологічні проблеми на рівні громади і мають довготривалий ефект;
– спрямовані на розвиток громадської регіональної екологічної активності в таких сферах як екологічна освіта, енергетика, боротьба зі зміною клімату та охорона природних ресурсів;
– подані від команд, вік учасників/учасниць яких від 18 до 35 років.
Аплікаційна форма та форма Бюджету проекту знаходяться за посиланням (https://drive.google.com/open?id=0B28WDMM1RlkPRjR0N0huNGh1a3c).
Аплікаційна форма, Бюджет проекту та усі додатки мають бути надіслані в електронному вигляді на адресу act@ecocenter.org.ua не пізніше 23:59 15 серпня 2016 року з позначкою в темі "Еко-ідея з назва населеного пункту".
Розмір гранту – гривневий еквівалент до 1000 €.
Результати відбору будуть оприлюднені щонайпізніше 24 серпня 2016 року.
Максимальний термін реалізації проектів – 4 місяці. Проекти можуть стартувати з 1 вересня 2016 року, але мають бути завершені не пізніше 25 грудня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: