fbpx

У Франківську патрульні втихомирювали екс-прокурора, який справив нужду у ліфті. ВІДЕО

Суспільство 12:57, 03.12, 2016

Франківські патрульні застали порушника з розстібнутою ширінкою і ледь заправленими штанами на місці злочину.

У кабіні ліфта патрульні застали чоловіка, що якраз справляв природні потреби. Патрульних викликали мешканці будинку, бо сусід перебрав і почав буянити – порушував громадський спокій, вживаючи нецензурну лайку, стукав у двері людям, поводив себе підозріло і агресивно, йдеться в сюжеті “Надзвичайних новин”.

Копи йому зробили зауваження, він на це показав прокурорське посвідчення.

“Чоловік показав пенсійне посвідчення працівника прокуратури, а згодом і посвідчення міської колегії адвокатів. Він переконував патрульних, що він дуже добре знає закон і уникне відповідальності через свій досвід роботи в прокуратурі”, – розповів речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

Порушник був, вочевидь п’яним, але проходити медичне освідчення екс-прокурор відмовився. Та все ж відповідальності не уникнув. Дорогою до відділу поліції імітував проблеми зі здоров’ям, а коли це не допомогло, просто скинув штани.

За те, що п’яним вештався під’їздом та ще й надзюрчав людям у ліфті, на екс-працівника прокуратури склали два адміністративні порушення. Йому світить штраф – розмір визначить суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: