fbpx

У Франківську підвищили посадові оклади вихователям дитсадків

Суспільство 12:26, 20.01, 2017

Сесія Івано-Франківської міськради ухвалила рішення про підвищення зарплати педагогічним працівникам дошкільних закладів.

"Маємо сьогодні патову ситуацію: вчителям підвищують зарплату, а зарплата керівників ДНЗ лягає на плечі громади", – виступив на сесії міський голова Франківська Руслан Марцінків.
 
За його словами, підвищення посадових окладів відбудеться не тільки для керівників дошкільних закладів міста, а й торкнеться всіх педагогічних працівників ДНЗ. Бюджету міста таке рішення коштуватиме 80 млн грн у рік.
 
"Жодне місто в Україні не ухвалило таке рішення, ми перші", – відзначив Руслан Марцінків. 
 
Рішення "Про підвищення посадових окладів педагогічних працівників дошкільних закладів, які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету м. Івано-Франківська" передбачає:
 
1. Здійснити з 01 січня 2017 року підвищення посадових окладів педагогічних працівників дошкільних закладів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року N 974 "Про внесення змін у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. №1298".
 
2. Департаменту освіти та науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (І. Смаль) внести відповідні зміни у штатні розписи згідно з цим рішенням.
 
3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В. Сусаніна) здійснювати фінансування департаменту освіти та науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради в межах кошторисних призначень.
 
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: