fbpx

У Франківську презентували унікальну для України технологію висушування м'яса. ФОТО

Суспільство 13:07, 08.03, 2017

В Івано-Франківську ПАТ "Індуктор" спільно з ТОВ "ЕКО 777" презентували унікальну для України технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання. Вона дозволяє швидко переробляти м'ясо, зберігаючи його корисні властивості.

Висушування за допомогою інфрачервоного випромінювання – це екологічні технології, які не забирають з органіки рослинного та тваринного походження нічого, крім води. Тобто у м’ясі та рослинах залишаються всі вітаміни, мікро- та макроелементи, інформує прес-служба МВК.

Як розповів генеральний директор ПАТ "Індуктор" Ігор Волошинюк, над технологіями інфрачервоного випаровування води з різноманітної органічної продукції працюють уже декілька років.

"Зараз розпочинається проект, де ми на власному досвіді покажемо, як це працює. Адже загалом ці технології нікому не зрозумілі й про них ніхто не чув. В більшості м'ясо, що переробляються, втрачає свої корисні властивості. За нашою технологією м'ясо зберігає всі корисні речовини. Взагалі цей проект значно амбітніший, ніж просто висушування м’яса. Мова йде про біоактивні добавки та лікарські засоби", – зазначив Ігор Волошинюк.   

Присутній на відкритті міський голова Руслан Марцінків подякував підприємцям, які попри непрості умови працюють, виробляють та створюють робочі місця для франківців.

"Важливо, що виробництва крокують у ногу з часом й залучають сучасні технології. Міська влада всяко сприяє розвитку малого та середнього бізнесу, адже вони – основа економіки нашого міста",  підсумував міський голова Івано-Франківська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: