fbpx

У Франківську проведуть арт-терапію

Стиль життя 19:31, 05.12, 2015

6 грудня, в неділю, о 18:00 в антикафе "Stantsiya" відбудеться театральний майстер-клас "Веселка бажань", який проведуть гості з Києва Оксана Потапова та Ніна Ходорівська.

"Впевнена, що в усіх нас є питання до самих себе, на які іноді складно знайти відповіді. А театр дозволяє ці питання вирішувати, іноді навіть неочікувано. Якщо Ви чули про арт-терапію – приходьте, спробуємо. Якщо ні  також приходьте, дізнаєтесь",  каже організатор майстер-класу, активістка ГО "Д.О.М.48.24" Наталія Вишневецька.

Веселка показує нам, що біле світло складається зі спектра різних кольорів. Так само і кожен з нас іноді розділений всередині різними бажаннями і переконаннями. "Веселка бажань" з арсеналу "Театру пригноблених" Аугусто Боаля поєднує серію технік, завдяки яким ми можемо побачити голоси пригноблення, які існують всередині нас, дослідити, звідки вони беруться, та через взаємодію з ними змінити свою внутрішню реальність.

"Під час інтерактивного семінару ми познайомимось та попрактикуємо деякі техніки з цього потужного арсеналу. Через призму театру ми будемо досліджувати різні елементи нашої особистості, представляти їх в театральному форматі та "гратися" з ними, аби спробувати побудувати діалог із самими собою та подолати внутрішні суперечності. Ми також поговоримо про те, як техніки "Веселки бажань" можуть бути корисними театральним акторам для роботи над роллю",  додає одна з тренерів майстер-класу Оксана Потапова.

А в понеділок, 7 грудня, на вас чекає продовження майстер-класу: Оксана та Ніна презентують фільм "Цунамі джокерів в Україні" та будуть дискутувати з глядачами після його перегляду в "UrbanSpace 100".

Організатори додають: "Велике сприяння у проведенні цього заходу і в подальшому багатьох цікавостей здійснює громадська ініціатива КримSOS, яка є однією з найбільших ініціатив, що впроваджує різноманітні програми для допомоги внутрішнім переселенцям. КримSOS має усталену співпрацю з Міністерством соціальної політики України та іншими органами державної влади і працює в тісній співпраці з міжнародними організаціями. Проект Фонду стабілізації конфлікту та безпеки Великої Британії під назвою "Посилення участі громадянського суспільства у роботі Міністерства соціальної політики України та процесі національного примирення" спільно впроваджується КримSOS з StabilizationSupportServices, які здійснюють нагляд за вибором ініціатив для внутрішніх переселенців та діяльністю груп внутрішніх переселенців, що просять підтримки".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: