fbpx

У Франківську проведуть міжнародний фестиваль крафтового пива

Суспільство 12:38, 21.07, 2016

20 липня засновники громадського ресторану "Urban Space 100" вибрали п'ять некомерційних проектів, які отримають фінансування.

Загалом було подано 17 проектів, п'ятеро з яких отримали фінансування, пише КУРС з посиланням на сайт Теплого міста.

Кошти від "Urban Space 100" отримали: 

Велореанімація – встановлення "міні-веломайстерні" на території біля центрального корпусу Івано-Франківського медичного університету.
Зелена зона Опришівців. Реанімація. Етап: Встановлення питного фонтанчика  створення питного фонтанчика на території Опришівців, оскільки спортивні тренування викликають спрагу, а найближчий магазин знаходиться досить далеко від локації, вдосконалення місця відпочинку.
Франківський міжнародний фестиваль крафтового пива  проект має на меті вивести культуру споживання пива на якісно вищий рівень та познайомити франківців та гостей міста з виробниками справді якісного продукту.
Dance with Apache  це дводенний фестиваль сучасного танцю в Івано-Франківську за участі однієї з найкращих українських команд APACHECREW. В рамках проекту планується проведення танцювальних майстер-класів, виконання танцювального перформансу за участю танцюристів колективу та вечірній танцювальний "джем".
"Дитяча архітектурна школа"  це дитячі заняття з архітектури із авторськими програмами молодих архітекторів, побудовані на власних пошуках та дослідженнях світового досвіду.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: