fbpx

У Франківську п'яний водій, тікаючи від патрульних, врізався у дерево. ВІДЕО

Суспільство 10:47, 05.01, 2017

4-го січня на вулиці Довженка водій автомобіля "Chery Amulet" не увімкнув покажчик повороту. Виявивши порушення ПДР, на підставі п. 1 ч. 1 ст. 35 ЗУ "Про Національну поліцію", екіпаж патрульної поліції прийняв рішення зупинити автомобіль за допомогою проблискових маячків та спецсигналу. Водій не виконав вимогу про зупинку та почав утікати, різко збільшуючи швидкість.

Повертаючи з вулиці Петлюри на Сорохтея, водій "Chery Amulet" не впорався з керуванням, виїхав з дороги та в'їхав у дерево. Після цього водій вибіг з автомобіля, але патрульні наздогнали його неподалік, пише КУРС з посиланням на прес-службу патрульної поліції.

Водієм виявився 21-річний хлопець. Він зізнався, що вживав алкоголь перед тим, як сісти за кермо батькового автомобіля. Алкотестер показав, що у крові водія було 1,23 проміле алкоголю.

На водія поліціанти склали три адмінпротоколи: за ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимог про зупинку), ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ) і ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння). Автомобіль евакуювали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: