fbpx

У Франківську рецидивіст обікрав опорний пункт дільничних офіцерів поліції. ФОТО

Суспільство 19:38, 15.02, 2017

Сьогодні вранці до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від представників громадської організації про пошкодження вхідних дверей до спільного приміщення, в якому знаходиться їхній офіс та опорний пункт дільничних офіцерів поліції.

Виїздом на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили пошкодження двох дверей спільного входу до приміщення та до робочого кабінету дільничних офіцерів поліції. При огляді місця події було виявлено крадіжку ноутбука, зарядного пристрою до нього та клавіатури, що є особистою власністю поліцейського, про це у мережі Фейсбук повідомив керівник прикарпатської поліції Віктор Шкутов.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили причетність до цього злочину місцевого мешканця 27-річного віку, який 2 лютого звільнився з місць позбавлення волі та мав судимість за крадіжки та шахрайства. До того ж на стадії завершення ще одне кримінальне провадження стосовно підозрюваного за незаконне поводження з боєприпасами (ст. 263 КК України).

При наданні пояснень у поліції свою причетність до крадіжки він визнав, а ноутбук, каже, встиг збути. На цей час поліція розшукує викрадене майно.

Крім того, в ході проведених слідчих дій працівники поліції встановили причетність цієї особи до викрадення двох ноутбуків із сусіднього офісу громадської організації, вчиненої кілька днів тому, щодо якої підозрюваний надав визнавальні покази.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні злочину (ч. 3 ст. 185 крадіжка з проникненням… ККУ) та у подальшому – обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує від трьох до шести років ув’язнення. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: