fbpx

У Франківську щонеділі перекриватимуть центр міста

Суспільство 16:03, 09.06, 2016

Виконком Івано-Франківської міської ради прийняв рішення щонеділі та у святкові дні перекривати центр міста з 6-ї до 24-ї години.

Обмеження в’їзду транспортних засобів діятиме у межах вулиць: Галицька – Бельведерська, Грушевського – Вагилевича, Грушевського – Леся Курбаса, Мельничука, 1.

За рішенням виконкому, у центр зможуть проїхати спеціальний автотранспорт зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов’язків (прокуратура, МВС, СБУ, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб).

В окремих випадках, зокрема за розпорядженням міського голови, пропускатимуть транспорт організаторів масових заходів.

Також заїжджати у центральну частину Івано-Франківська у неділю та святкові дні зможуть мешканці вулиць Мельничука, Вірменської, Шеремети, Шпитальної, Леся Курбаса, Лесі Українки, Сотника Мартинця, Старозамкової, Тринітарської, пл. Ринок, пл. Шептицького, а також окремих ділянок вулиць Галицької (від Бельведерської до Дністровської) та Грушевського (від Сотника Мартинця до Вагилевича). Мешканці цих вулиць повинні пред’явити паспорт з пропискою.

Рішення вступить в силу з останньої неділі червня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: