fbpx

У Франківську сотня курсантів Національної академії внутрішніх справ склала присягу. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 10:35, 14.10, 2016

У свято Покрови курсанти першого курсу факультету №3 Національної академії внутрішніх справ, які навчаються в Івано-Франківську, склали урочисту присягу народу України.

Символічно в День захисника Вітчизни 54 дівчини і 46 хлопців, які цьогоріч вступили на навчання до Національної академії внутрішніх справ у Івано-Франківську, присянули Україні. 

Урочисту присягу прийняли керівництво навчального закладу – полковник поліції Станіслав Гусарєв, підполковники Віктор Луговий та Віктор Мотиль, а також начальник обласного управління поліції Віктор Шкутов. 

"Якщо ми з вами пообіцяли з честю і гідністю виконувати свій обов'язок, то так і робитимемо. Ви стали на важкий шлях формування себе як працівників правоохоронних органів і мусите тепер себе контролювати. Пам'ятайте, що ви є студентами академії, і несіть це звання гордо!" – звернувся до курсантів Станіслав Гусарєв. 

"Цей урочистий день повинен назавжди закарбуватись у вашій свідомості. Попереду нелегкий шлях оволодіння дуже складною, але відповідальною роботою працівників поліції",  підтримав колегу Віктор Шкутов і побажав курсантам успіхів у навчанні та опіки Божої Матері. 

Після присяги курсанти пройшли врочистим маршем. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: