fbpx

У Франківську стартує проект безкоштовного обстеження учасників АТО та їх сімей

Суспільство 13:10, 05.10, 2017

11 жовтня стартує проект комплексного безкоштовного медичного обстеження і лікування учасників АТО в Центральній міській клінічній лікарні.

Запис буде проводитись в офісі Асоціації учасників АТО з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 17:00 за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Шашкевича, 2/14. (тел. 095 233 45 50).

За словами голови Міської організації учасників АТО Василя Андріїва, проект стосується сімей загиблих, поранених, інвалідів, багатодітних, малозабезпечених та інших учасників АТО.

Комплексне обстеження буде проводитись два дні на тиждень (середа, четвер) з 08:30 год. Кількість – 10 осіб за один робочий день.

Необхідні документи: паспорт, ідентифікаційний код, посвідчення УБД, амбулаторна картка.

Програма буде діяти на щорічній системній основі і буде включати в себе всі необхідні заходи щодо якісного і своєчасного лікування наших бійців і їх сімей в одній із найкращих клінік Івано-Франківська, де є практично все новітнє діагностичне обладнання із відповідними фахівцями. Заплановано охопити програмою 1300 учасників АТО з м. Івано-Франківськ.

"Вважаємо, що такі заходи вкрай необхідні для вчасного медичного обстеження, виявлення хвороб і подальшого лікування. Ми повинні дбати про своє здоров'я, а також здоров'я членів сім'ї", – відзначає Андріїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: