fbpx

У Франківську торговці доводили інспекції, що продавати на дорозі їм дозволив мер. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 13:29, 09.08, 2016

Працівники муніципальної інспекції з благоустрою намагалися прибрати стихійну торгівлю з-під Палацу Потоцьких. Але наштовхнулися на завзятий опір торговців.

Інспектори намагалися скласти протокол про порушення на підприємця, який незаконно встановив намет на проїжджій частині дороги неподалік входу до ринку "Траян". В продавчині не було дозвільних документів, а з власником намету зв'язатись не вдалось. Муніципальна інспекція також звернулась за допомогою до патрульної поліції, а на підтримку продавчині прийшли колеги. 

Вони заявляли, що "півринку працює без документів, але муніципальна інспекція до них не ставить ніяких претензій". 

Продавці впевнені, що міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків наказав не забороняти продавцям торгувати. Інспектор муніципальної служби частково підтвердив таку інформацію.

"Справді, була негласна домовленість, але вона стосувалась торгівлі до Великодня, а зараз уже серпень", – сказав інспектор.

Продавець усе ж зібрала крам та прикрила намет, а працівники інспекції склали акт обстеження та попередили її, що наступного разу, якщо не буде дозвільних документів, а намет знаходитиметься на проїжджій частині, товар конфіскують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: