fbpx

У Франківську відкрили анотаційну дошку на честь загиблого міліціонера

Суспільство 16:44, 09.05, 2015

Символічно, що її відкриття відбулося напередодні Дня матері, бо це стало справжнім подарунком для Анни Грицик – мами загиблого 29-річного бійця батальйону "Івано-Франківськ" Романа Грицика, котра і відкрила пам'ятний знак.

Молодший сержант міліції Роман Грицик загинув під час виходу з оточення біля Іловайська 29 серпня минулого року. Лише цьогоріч навесні тіло загиблого вдалося ідентифікувати і поховати на Прикарпатті, де у нього залишилася дружина та троє маленьких дітей. Наймолодший син народився вже тоді, коли його батько загинув, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Анотаційну дошку випускнику загальноосвітньої школи №21 м. Івано-Франківська встановлено на фасаді приміщення поряд із такою ж пам’яткою герою Небесної сотні Василю Мойсею. Такі дошки встановлюються на знак шани до славних земляків в рамках програми "Івано-Франківськ – місто героїв".

На відкриття анотаційної дошки Романові Грицику сьогодні прибули його бойові побратими, друзі, керівники обласного управління внутрішніх справ, представники влади, громадськості, духовенства, учні та педагогічний колектив школи.

Для матері та дружини Роман залишиться в пам’яті люблячим сином та чоловіком, з котрим вони відчували себе захищеними. Друзі ж запам’ятають його радісним, сміливим, спритним та відданим.

Пам'ять про загиблого вшанували хвилиною мовчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: