fbpx

У Франківську відрізаному від світла будинку відновили електропостачання

Суспільство 18:15, 22.05, 2014

Сьогодні відбулася спільна зустріч представників енергокомпанії, заступника міського голови Зіновія Фітеля, ПП "Скол" та мешканців будинку по вул. Довженка, 21 б щодо вирішення проблеми із заборгованістю забудовника за спожиту електроенергію.

Нині забудовник боргує енергокомпанії близько 150 тис. гривень за спожиту електроенергію. Через що 21 травня згідно з нормами чинного законодавства енергетики були змушені припинити електропостачання будинку по вул. Довженка, 21 б, що належить ПП "Скол".

Нагадаємо, така ситуація виникла через те, що забудовник не оформив належним чином взаємини з мешканцями, зокрема питання оплати за електроенергію. Тож мешканці не сплачували йому за світло, а він, в свою чергу, боргував енергетикам.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленостей про те, що ПП "Скол" зобов’язується провести ряд технічних та юридичних заходів для переведення мешканців будинку на прямі розрахунки з ПАТ "Прикарпаттяобленерго", енергетики в свою чергу всіляко сприятимуть прискоренню цього процесу. Також мешканці будинку пообіцяли сплатити свою частку боргу та оформити цю обіцянку юридично.

"Усі паперові нюанси мають бути залагоджені уже до наступного вівторка, 27 травня,  зазначив заступник директора з енергозбуту енергокомпанії Олег Дацко. – Ми сподіваємося, що ситуація вирішиться позитивно і у майбутньому більше ніколи не повториться". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: