fbpx

У Франківську власників літників зобов'яжуть укладати додатковий договір

Економіка 16:11, 14.08, 2015

Міськвиконком та управління торгівлі винесли на громадські слухання зміни в Положенні про розміщення та порядок облаштування літніх торгових майданчиків.

Пропонувалася одна зміна: зобов'язати власників літників – заклади громадського харчування  укладати договори з балансоутримувачем будинків, де міститься заклад. Договір має назву "Про утримання будинків та споруд і прибудинкових територій". Відповідно цей договір має в обов'язковому порядку додаватися до переліку документів із заявкою на літник.

1

"Це пропозиція міськвиконкому, яку підтримало управління торгівлі,  аргументував заступник начальника управління Тарас Слободян.  Цей договір накладає на заклади харчування обов'язок брати участь в утриманні будинку та прилеглоі територіі".

Слободян відзначив, що такі договори мають бути як із КП "ЄРЦ" чи "Дирекцією замовника", так і з ОСББ, Будинковими комітетами, приватними ЖЕО.

Частку участі в утриманні, пояснив Слободян, буде визначати балансоутримувач в кожному окремому випадку.

Крім трьох журналістів і одного (!) учасника, на слухання ніхто з підприємців не прийшов. Відтак, заперечень не було і громадські слухання визнані такими, що відбулися.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: