fbpx

У Франківську викладач автошколи з товаришем зупинили авто та побили його водія

Суспільство 17:57, 30.03, 2016

Івано-Франківський міський суд визнав винними двох прикарпатців у хуліганстві та дав їм по року умовно. Чоловіки зупинили автомобіль, облаяли та побили його водія.

Потерпілий за кермом автомобіля "Фольксваген Транспортер" з двома пасажирами рухався по вул. Василіянок в Івано-Франківську.

В цей час попутньою смугою руху їхав автомобіль "Пежо", яким керував викладач автошколи "Автолюб ІФ". Коли транспортні засоби порівнялись між собою та зупинилися перед перехрестям, водій "Пежо" опустив бокове скло та разом з пасажиром почали ображати потерпілого.

Повернувши на вул. Галицьку, "Пежо" обігнав "Фольксваген" та різко зупинився перед ним. Після цього пасажир "Пежо" підбіг до "Фольксвагена", відчинивши дверцята водія, вдарив його в обличчя. Тоді молодик витягнув потерпілого з автомобіля, повалив його на дорогу та разом з товаришем, що працює в автошколі, почав бити потерпілого. Бійку припинили перехожі, які й викликали поліцію.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи під час бійки потерпілому зламали зуб, що відноситься до легких тілесних ушкоджень.

Обвинувачені у суді свою вину визнали та вішкодували потерпілому збитки.

Суд визнав їх винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство), призначив їм покарання у вигляді двох років обмеження волі. Однак відразу звільнив хуліганів від відбування покарання та призначив кожному іспитовий строк на один рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: