fbpx

У Франківську за рухом транспорту можна стежити через новий мобільний додаток

Суспільство 11:27, 06.12, 2016

В Івано-Франківську презентували новий мобільний додаток "Dozor" для операційної системи Android, за допомогою якого можна відстежувати рух громадського транспорту.

Додаток www.city.dozor.tech можна завантажити з PlayMarket, де він здобув уже високу оцінку (4.6).

Програма доступна вже протягом місяця. У планах – розробка додатку і для інших операційних систем.

Розробники зазначили, що цей додаток розробили і для інших міст, включно з Житомиром, Рівним, Ужгородом та іншими населеними пунктами.

"Люди вже навчилися користуватися додатком. І навіть мами з візочками вже через телефон можуть відслідкувати, коли під’їде саме їх транспорт", – зазначив розробник, комерційний директор компанії "Dozor Україна" Андрій Умінський.

Він ознайомив із основними функціональними можливостями веб-додатку. При натисканні на зупинку відображається час до прибуття автобуса за тим чи іншим маршрутом. Можна переглянути і список зупинок маршруту.

Є функціонал і для туристів, який допоможе скласти маршрут від пункту А в пункт Б із зазначенням зупинок для пересадки та часом пішохідного переходу.

Коли вже повністю оновлений додаток для Android буде протестований і не залишиться зауважень користувачів, тоді розробники візьмуться за додаток для iOS.
"Жодної бюджетної копійки не витрачено для цієї системи",  повідомив заступник міського голови Микола Вітенко.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: