fbpx

У Франківську застрелився з рушниці співвласник будівельної компанії "КГД-БУД"

Суспільство 13:26, 31.07, 2017

Один з співвласників ТОВ "КГД-БУД" Ігор Куліковський застрелився у власному гаражі.

Як повідомили КУРСу у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області, 58-річного Ігоря Куліковського 30 липня приблизно о 14.00 знайшла мертвим у гаражі дружина та повідомила у поліцію.

Поруч із тілом правоохоронці знайшли мисливську рушницю.

Наразі причини самогубства невідомі, посмертної записки Куліковський не залишив, слідів насильницької смерті поліція не виявила.

Ігор Куліковський був співзасновником фірми "КГД-БУД", яка є співласником спортивно-оздоровчого комплексу "Льодова арена". Ще два співзасновники фірми – сини відомого івано-франківського бізнесмена Остапа Дармограя – Роман та Андрій.

У судовому реєстрі є кілька ухвал, в яких вказано, що наразі приміщення "Льодової арени" перебувають під арештом. Так, ТОВ "КГД-БУД" виступило майновим поручителем на виконання боргових зобов'язань, відповідно до угоди, укладеної між ПАТ "Укрексімбанк" та ТОВ "Компанія Рона". Приміщення "Льодової арени" були у заставі в банку на купівлю приміщення по вулиці Станіславська, 8-А. Наразі це приміщення відчужили, тому й відкрили кримінальне провадження. Приміщення "Льодової арени" арештували як речові докази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: